Om oss

På fakturaborsen.se är vi dedikerade till att erbjuda företag innovativa och effektiva lösningar för företagsekonomi, kapitalanskaffning och fakturering. Vårt mål är att skapa en stark och stabil ekonomisk grund för företag i alla storlekar, genom att tillhandahålla verktyg och rådgivning som underlättar deras dagliga verksamhet och driver tillväxt.

Vårt team består av kunniga och engagerade experter inom ekonomi och teknik, som ständigt arbetar för att utveckla och förbättra våra tjänster. På fakturaborsen.se är vi stolta över att kunna kombinera djupgående ekonomisk expertis med avancerad teknologi för att ge dig de bästa lösningarna på marknaden.

Johanna Andersson är en av grundarna av fakturaborsen.se och har en bakgrund inom företagsekonomi och finans. Med över 10 års erfarenhet inom branschen har Johanna en exceptionell förmåga att identifiera och implementera strategier som driver ekonomisk tillväxt och stabilitet. Hennes passion för entreprenörskap och innovation är en stor tillgång för vårt team.

Erik Svensson är medgrundare av fakturaborsen.se och en expert inom teknologiska lösningar för företag. Erik har en stark bakgrund inom IT och utveckling, och har arbetat med att skapa effektiva och användarvänliga plattformar i över 15 år. Hans teknologiska insikter och problemlösningsförmåga hjälper oss att alltid ligga i framkant när det gäller digitala lösningar för företagsekonomi.

Tillsammans kombinerar Johanna och Erik sina färdigheter för att se till att fakturaborsen.se erbjuder den mest pålitliga och avancerade tjänsten för dina företagsbehov. Vi ser fram emot att hjälpa ditt företag att nå nya höjder!