Om oss

Med grundutbildningar inom ekonomi och med inspiration från podcasts, föreläsare och entreprenörer, klev vi 2012 rakt ut i aktiehandeln med dåliga förkunskaper. Vi var dock fast beslutna om att öka vårt sparande och samtidigt se över hur vårt kapital kunde växa på egen hand. Att vara ny på aktiearenan var knappast enkelt – nya begrepp och nya tankesätt krävdes för att vi skulle kunna ta oss dit vi är idag.
Genom att aktivt ta del av och lära oss från experterna ökade vår kunskap om aktiehandel till den nivå där vi själva började ge tips och lära ut. Efter många år i branschen har vi nu lanserat denna sajt som är skapad utifrån det behov vi själva hade som nybörjare. Med andra ord har vi samlat de tips och tricks som vi önskat att vi hade när vi startade.
Idag arbetar vi med både privatekonomi och aktiehandel och erbjuder personlig rådgivning. Med flera hundra nöjda kunder kan vi stoltsera med att vi är på god väg att uppnå vårt syfte – att få fler att intressera sig för privatekonomi och aktiehandel. Ibland krävs det inga stora steg för att börja, endast ett par myrsteg och lite vilja. När du tagit de första stegen finns vår sajt där och möter dig halvvägs!